Impresszum

impressum, startup, start-up, startupdate, vcA startupdate.hu egy szakmai tartalmú blog vállalkozóknak, startuppereknek, kockázati tőkebefektetésekben érdekelteknek, illetve mindenkinek, akit megérintett a startup világ vagy érzi magában a vállalkozói vénát. Tartalmainkat mindenki számára ingyenesen tesszük elérhetővé, nem kell feliratkoznod hírlevelekre, nem kell megvenned semmiféle online csodát ahhoz, hogy információhoz juthass. Azért írjuk a cikkeket, mert segíteni szeretnénk olvasóinknak, ugyanis hiszünk abban, hogy ha jól csináljátok, akkor mind Magyarországon, mind nemzetközi szinten sikeres vállalkozásokat fogtok építeni.

A cikkekben igyekszünk hasznos, naprakész információkat megosztani, és büszkék vagyunk arra, hogy ezek az írások egyedi tartalmak. Amit nálunk olvasol, azt a startupdate.hu előtt más nem publikálta még széles e világhálón – legalábbis magyarul semmiképpen nem. Ennek sajnálatos folyománya, hogy az angol szaknyelvet használjuk, amit egyesek szép magyar nyelvünk gátlástalan szennyezésének, szentségtörésnek, válogatott középkori kínzásokkal üldözendő hazafiatlan bűnnek tartanak. Kifejezetten kérjük, hogy az ehhez hasonló érzések leghalványabb jelének felmerülése esetén MOST AZONNAL hagyják abba az olvasást és folytassák itt. Elmondtuk cikkekben, fórumokon, személyesen és trollokat kergetve, hogy ennek a blognak a célja az ismeretek átadása abból a célból, hogy azt az érintettek az Amerikai piacon hasznosítani tudják – na már most, ott angolul beszélnek, és ezért nem fordítjuk le a szakkifejezéseket. Kéretik tisztelettel az összes tekintetes nyelvművelőnek szélsebesen nem cseszegetni minket!

Örömmel vesszük, ha megosztod a tartalmainkat a közösségi hálózatokon, megköszönjük, ha hivatkozol ránk és kifejezetten nagyon szeretünk téged, ha linkelsz minket valahol. Szívesen vitatkozunk bárkivel és – amennyiben hasonló témában publikálsz -, örömmel írunk vendégposztot a blogodra, ha Te is megörvendeztetsz minket minőségi tartalommal.

Annak viszont kifejezetten nem örülünk, ha más oldalakon látjuk viszont saját cikkeinket változatlan, vagy akár megváltoztatott formában, jellemzően teljes egészében. Azért jó az internet, mert nem kell etikátlanul lemásolnod a nálunk olvasottakat, hiszen a html páratlan lehetőségeket biztosít arra (ezt hívják linknek), hogy olvasóidnak megmutasd, ha érdekesnek találtad cikkeinket. Ezzel ugyanazt a klikket megkapod, legfeljebb megkapjuk mi is – és még etikusnak is fogunk tartani.

[message_box title=”Amennyiben tartalmat veszel át tőlünk, akkor tisztelettel a következőket kérjük:” color=”blue”]

  • Minden esetben kérd ki a startupdate.hu oldal engedélyét (az email csodás eszköz erre)
  • Ne módosíts az eredeti tartalmon, hiszen pont azért veszed át, mert olyan jól sikerült. Ez a feltétel érvényes a cikkekben szereplő linkekre is, sőt, legfőképpen azokra.
  • Egy cikk max. 20%-át emeld át az oldaladra, és utána linkelj az eredeti tartalomra, azaz a Startupdate oldalára.
  • A cikk elején kiemelten jelezd, hogy az alábbiakban következő tartalom a startupdate.hu oldalról származik, és mindenképpen jelöld meg a szerzőt is.[/message_box]

A biztonság kedvéért ebben a formában is leírjuk:

A startupdate.hu oldalon megjelent cikkek és egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a startupdate.hu tulajdonosának, Dr. Kádas Péternek az írásbeli engedélyével másolhatók, közvetíthetők a nyilvánosság felé, illetve tehetőek nyilvánosság számára elérhetővé egyéb felületeken. Ha kétséged támadna, hogy ez így jogszerű-e, akkor olvasd el a 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról. Látod, mi is csak linkeljük, nem pedig bemásoljuk: 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..